GEZE på SicherheitsExpo 2018

Mere sikker drift af bygninger, komfortabelt, effektivt og økonomisk: GEZE vil præsentere nye og innovative systemkomponenter for branddøre.

Komfortabel trådløs drift: Forstærkede hold-åbent systemer

FA GC 170 trådløs forlængelse lover enkel og næsten usynlig installering. Foto: GEZE GmbH

FA GC 170 trådløs udvidelse lover enkel og næsten usynlig installering. Foto: GEZE GmbH

GEZE præsenterer nye intelligente komponenter til branddøre på stand C06, hal 3 på MOC München fra den 27.-28. juni 2018. En enestående udvidelse betyder at vores hold-åbent systemer nu er endnu mere praktiske og ”usynlige” eftersom ledningerne nu kan udskiftes med trådløse løsninger. Komponenterne til det nye GEZE FA GC 170 trådløse udvidelseskit er let at forbinde til eksisterende systemer via trådløse moduler.

Tilgængelig, stille og kraftfuld i ethvert miljø: TS 5000 SoftClose dørlukker

Som systemudbyder tilbyder GEZE et komplet hold-åbent system med den nye dørlukker, nu med integreret styrtmonteret røgdetektor. Selv i vanskelige omgivelser såsom steder med megen vind eller højt/lavt tryk kan TS 5000 SoftClose lukke døre pålideligt, sikkert og næsten helt stille. En anden ”styrke” er den meget høje lukkestyrke.

Fleksibel sikkerhed til branddøre: FT300 elektrisk døråbner

FT300 elektrisk døråbner til brandsikringsdøre. Foto: GEZE GmbH

FT300 elektrisk døråbner til brandsikringsdøre. Foto: GEZE GmbH

Den nye FT300 elektriske lås er godkendt til brug på branddøre og tilbyder øget sikkerhed. Den åbner døre selv under modstand på op til 500 N med fuld styrke. Besøgende på standen vil kunne se tests.

Samtidig tilbyder FT300 maksimal holdestyrke på 10.000 N mod manipulation så den kan også bruges som elektrisk sikkerhedslås.

Øget sikkerhed takket være intelligent bygningsnetværksstyring

Det nye GEZE Cockpit med enkel og behagelig drift. Foto: GEZE GmbH

Det nye GEZE Cockpit med enkel og behagelig drift. Foto: GEZE GmbH © GEZE GmbH

Byggeri bliver mere sikkert, når produkter fra forskellige produktgrupper kommunikerer optimalt inde i bygningen. GEZE vil præsentere det nye GEZE Cockpit intelligent bygningsautomatiseringssystem. Løsningen finder anvendelse til intelligent netværksstyring af automatiske GEZE-produkter samt til central visualisering, monitorering og drift.

Mere om GEZE Cockpit

© GEZE GmbH

Hvert GEZE Cockpit system kan bruges til netværksstyring af op til 62 BACnet IP-produkter fra automatiske dørsystemer og nødudgangsbeskyttelsessystemer til hold-åbent systemer, elektriske låse, motorlåse og vinduer og vinduesgrupper. Det nye system bruger den globale BACnet-standard og kan driftes som stand-alone system eller integreres i et centralt bygningsstyringssystem.

Absolut intelligens i bygningsautomatisering

GEZE Cockpit giver for første gang mulighed for absolut intelligens ved integration af GEZE-produkter i bygningsautomatisering og gør det muligt at kontrollere og monitorere dem i realtid. Processer kombineret i scenarier gør tids- og adfærdskontrolleret automatisk åbning og lukning af automatiske vinduer og døre muligt. Alle handlinger og statusser rapporteres tilbage med det samme. Dataudveksling mellem GEZE Cockpit og de integrerede døre og vinduer sker via det individuelt konfigurerbare IO 420 BACnet interface modul.