Hesteevent i verdensklasse: GEZE sponsorerer German Masters 2018

Den internationale ridesportselite mødtes i Stuttgart denne weekend. I den 34. German Master-turnering vandt Steve Guerdat den prestigefyldte ”GEZE GmbH pris”. Det er en tradition, at springkonkurrencen er sponsoreret af GEZE og fandt igen sted om lørdagen.

”Vindertøj” til en verdensstjerne

Vinderhesten Venard de Cerisy

Til de tyske mesterskaber i 2018 gjorde vinderhesten Venard de Cerisy det virkelig spændende. © GEZE GmbH

To store talenter, Steve Guerdat i sadlen på Venard de Cerisy, vandt den udfordrende kategori 5 springkonkurrence med to runder. Den schweiziske rytter er olympisk mester og blandt verdens bedste ryttere. Han ligger i øjeblikket nummer to på verdensranglisten. Han slog den lige så hurtige tyske rytter Christian Kukuk på sin hest Lacasino med en hurtig runde spring. Den belgiske rytter Jos Verlooy blev nummer tre på Oaks Redwood. Vi hos GEZE ønsker stort tillykke.

Alle tre ekvipager med hest og rytter klarede showspringbanen uden fejl. Favoritterne lå kun nogle få hundreddele af et sekund fra hinanden. Tiderne lå utroligt tæt:

  • 1. plads: Steve Guerdat med 38,08 sekunder
  • 2. plads: Christian Kukuk med 38,94 sekunder
  • 3. plads: Jos Verlooy med 39,35 sekunder

43 par heste og ryttere sadlede op til GEZE´s konkurrence og der var 12, der klarede den frem til den afsluttende runde. 

En beslutning på et splitsekund

Tillykke til en ekvipage i verdensklasse

Vinderhesten Venard de Cerisy – beskyttet og dekoreret i overensstemmelse med hans indsats i vinderklæder i GEZE-farver. Sandra Alber ønsker Steve Guerdat tillykke med ”GEZE GmbH prisen”. © GEZE GmbH

Inspirerende talenter og forbindelser

Som du kan se behøver en rytter ikke bare en god hest i topform, men også en lille smule held. Tilskuerne mødte op til en spændende konkurrence og var vidne til det specielle forhold mellem hest og rytter. Denne enestående forbindelse resulterede i en imponerende præstation og er bygget på lidenskab, mod og beslutsomhed, tillid og kommunikation.

Stærk forbindelse til GEZE

Hestesport på højeste niveau. Foto: GEZE GmbH

Spændende: hundrededele af et sekund fra favoritterne. © GEZE GmbH

For os er forbindelsen også nøglen til succes. Vi forbinder alle bureauer involveret i udviklingen af bygninger eller projekter i et effektivt netværk under hele bygningens livscyklus – og det er ikke det hele. Vores professionelle evner, potentiale for ny udvikling og ekspertisse inden for en lang række brancher, der omfatter døre og vinduer fører til helt utrolige resultater for vores kunder.

Synligt engagement inden for hestesport

På standene, på TV eller onlinemedier: Alle, der ikke vidste det, kunne her opleve vores engagement og forhold til hestesporten i designet af Schleyer Hall. Tilskuerne have også mulighed for at opleve en helt ny type brugervenlige døre med den nye flere gange udmærkede GEZE ActiveStop dørdæmper.    

Find ud af mere om GEZE ActiveStop