Værktøjer og ressourcer

Den digitale værktøjskasse fra GEZE

Med vores værktøjer støtter vi dig hele vejen igennem dit projekt, fra planlægning til implementering og under den daglige drift. Behagelig og let læring om dine produkter og planer. Du kan også beregne døre med Powerturn dørberegner eller designe komplekse bygningsprojekter med BIM-objekter. Vi stiller også nyttige værktøjer til rådighed til ibrugtagning eller vedligeholdelse af GEZE-produkter.

Tools

Nyttige værktøjer til dine projekter

Ud over den personlige rådgivning understøtter vi processerne med GEZE´s værktøjer lige fra planlægningsfasen og helt frem til selve byggepladsen, men også under installeringen af dine løsninger. Med GEZE´s værktøjer kan du gøre projekterne mere effektive og se frem til afslappet implementering af dit projekt. Vi støtter dig i dit daglige arbejde med vigtige informationer, konfigurationsværktøjer og specielle produkter. For eksempel kan døre og vinduer planlægges online.

window calculation program

window calculation program

WinCalc

Tidsbesparende, let at bruge og behagelig: WinCalc tager sig af komplekse udregninger i forbindelse med designet af vinduessystemer. Dette program gør det muligt at beregne manuelle såvel som motoriserede ventilationsvinduer, røg- og varmeafsugende vinduer og naturligt virkende røg- og varmeafsugningsenheder er og også at designe den rigtige nødstrømstyring for røg- og varmeudsugning.

GÅ TIL GEZE´S KUNDEPORTAL

Powerturn dørcomputer

Powerturn dørcomputer

Powerturn dørcomputer

Let og hurtig vurdering af, hvilke applikationsområder Powerturn er bedst egnet til: Vores online-dørberegner har kun brug for nogle enkelte inputs for at levere klare specifikationer om mulig dørpladebredde og vægt.

GÅ TIL POWERTURN DØRCOMPUTER

Konfigurering af automatiske dørsystemer, inklusive ledningsskema

GEZE´s kundeportal tilbyder dig mulighed for let og ligetil planlægning og konfigurering af automatiske dørsystemer. Efter afsluttet konfigurering modtager du automatisk et ledningsskema. Det betyder mere end bare en enkelt installering: Eftersom planerne er tildelt en specifik ordre hjælper de også til at danne præcis dokumentation. Hvis du vil starte planlægningsprocessen nu, skal du helt enkelt logge dig ind på vores kundeportal:

GÅ TIL KONFIGURATION AF AUTOMATISKE DØRSYSTEMER I GEZE´S KUNDEPORTAL

Karruseldørs- og rundskydedørsværktøjer 

GEZE´s kundeportal tilbyder dig mulighed for enkel og ligetil planlægning og konfiguration af karruseldøre og rundskydedøre. Hvis du vil starte planlægningsprocessen nu, skal du helt enkelt logge dig ind på vores kundeportal:

GÅ TIL KARRUSELDØRS- OG RUNDSKYDEDØRSVÆRKTØJER I GEZE´S KUNDEPORTAL

MSV konfigurationsværktøj

Der kan gennemføres omfangsrige projekter til manuelle skydevægssystemer (MSV-systemer) baseret på blot nogle få detaljer. Automatisk genereret layout og detaljerede tegninger forenkler og fremskynder installering af systemet. De konfigurerede MSV-systemer kan herefter let bestilles direkte igennem vores kundeportal. 

GÅ TIL MSV-KONFIGURATIONSVÆRKTØJET PÅ GEZE´S KUNDEPORTAL

Pendulo konfigurationsværktøj

Design en komplet løsning fra en hånd - hurtigt, let og individuelt med Pendulo konfigurationsværktøjet. Du kan også helt enkelt afgive din ordre direkte online. Systemet installeres hurtigt og uden arbejdsintensive indgreb i gulvet, væggene og loftet.

GÅ TIL PENDULO-KONFIGURATIONSVÆRKTØJET PÅ GEZE´S KUNDEPORTAL

Ledningsprojektering

Ledningsprojektering © GEZE GmbH

Ledningsprojektering

Når du overfører konfigurationsresultater fra WinCalc kontrolcenterkonfigurationen til GEZE´s kundeportal, vil brugerne nu også automatisk modtage et ledningsskema i overensstemmelse med de tilpassede ejendomsspecifikke detaljer. Det gør mere end blot at forenkle planlægningsprocessen. Eftersom planerne er forbundet til en individuel ordre hjælper de også til at skabe præcis dokumentation.

GÅ TIL GEZE´S KUNDEPORTAL

Ibrugtagningskuffert til IQ windowdrive fra GEZE

Ibrugtagningskuffert til IQ windowdrive fra GEZE © GEZE GmbH

Ibrugtagningskuffert til vinduesdrev

Ibrugtagningskufferten indeholder alt til ibrugtagning på stedet og test af vinduesdrev i GEZEs serie af IQ windowdrive, selv uden strømforbindelse. Dette betyder, at de kan godkendes til brug inden for kort tid. Ved hjælp af denne stand-alone-løsning som grænseflade mellem drevene og ST 220 GEZE-serviceterminalen kan drevenes slag og hastighed justeres hurtigt og nemt. Den kompakte kuffert er ikke kun velegnet til moderne RWA-drev, men også til 24 V-drev uden bus-teknologi.

Ønsker du mere information om ibrugtagningskufferterne? Ring til GEZE distributionsservice på +45 46 32 33 24.

GEZE´s styring af dørlister

Dørlister bruges generelt som grundlag for at skrive udkast til en licitationstekst, fordi de gør det muligt at samle alle krav til døre så enkelt som muligt. Klar menunavigation, kommentarfelt og komfortfunktioner følger brugerne, når de udfylder GEZE´s dørlister. Samtidig hjælper de mange forklaringer dig med at tage en beslutning. GEZE giver brugerne en løsning, der er let at bruge. 

GÅ TIL GEZE´S KUNDEPORTAL

Downloads

Vigtige downloads til dine projekter

Services

Flere serviceydelser til dig

Vi kan hjælpe dig i alle dit projekts faser med GEZE´s serviceværktøj: Lær GEZE´s produktdele at kende på vores kurser, og bestil dem direkte via bestillingsblanketten fra vores onlineservice. Specifikationserklæringen for vores produkter giver dig et overblik.

Opnå mere teknisk knowhow med GEZE´s kurser

Vores kursuscenter tilbyder et omfattende kvalificeringsprogram indenfor GEZE-produkter. Her lærer du om ibrugtagning af GEZE-produkter og kan deltage i seminarer om standarder og retningslinjer samt andre kurser og foredrag. På den måde holder du dig hele tiden opdateret.

Ud over vores produktkurser, der primært henvender sig til montører, tilbyder vi separate arrangementer for arkitekter og planlæggere. Her tilbyder vi information om dørautomatisering, dørteknik og sikkerhedsteknologi, og sammen arbejder vi på løsninger, der opfylder komplekse krav til døre.

Vi glæder os til at sammensætte et individuelt kursusforløb til dig. Tag kontakt for mere information: +45 46 32 33 24.

De nye EU-forordninger om byggevarer

Specifikationserklæring som nyt produktreferencedokument

Den nye EU-forordning om byggevarer (BauPV) trådte i kraft den 1.juli 2013. Den har lovgivende karakter og erstatter den foregående forordning om byggevarer (BPR). BauPV påvirker kun produkter, hvortil der foreligger harmoniserede europæiske standarder. Det omfatter:

  • GEZE-dørlukkere - hEN: EN 1154, EN 1155, EN 1158
  • GEZE IGG hængslede døre - hEN: EN 14351
  • GEZE sikkerhedsteknik - hEN: EN 179, EN 1125
  • GEZE NRWG - hEN: EN 12101-2

Den vigtigste nye bestemmelse omfatter producentens ”specifikationserklæring”. Den erstatter overensstemmelseserklæringen, som har været brugt hidtil og beskriver den specifikke og beviselige ydeevne for produkterne. Den obligatoriske CE-markering er også blevet udvidet.

ZU DEN LEISTUNGSERKLÄRUNGEN

Bestil vores service online

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE tilbyder dig muligheden for at bestille vores service sikkert og behageligt online. Udfyld venligst onlineblanketten nøje. Efter vi har modtaget den, sender vi en bekræftelse til dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, videresender vi bestillingen til vores serviceteknikere, der udfører opgaven.

Hvis du har presserende spørgsmål udenfor normal arbejdstid, er GEZE´s 24-timers hotline tilgængelige for dig: +45 70 20 26 62.

GÅ TIL ONLINE-BESTILLINGSBLANKET AF SERVICE

BIM-objekter

Integreret projektering af bygninger med GEZE BIM-objekter

  • Download BIM-objekter gratis
  • Tilgængelig i ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Plug-in til interface med dørkonfigurationsværktøjet

Når du bruger ArchiCAD, Revit eller Allplan kan du hente og konfigurere BIM-objekterne fra GEZE i din CAD-software. BIM tilbyder yderligere fordele ud over bygningsvisualisering, der har særlig stor interesse i planlægnings- og byggefasen. GEZE BIM-objekter indeholder information, du kan evaluere og som indeholder vedligeholdelsesprocesser, der er lette at planlægge og som gør omkostningerne gennemskuelige.

Læs mere om GEZE BIM-objekter

Videos

Dyk ned i GEZE´s spændende verden

Gå til GEZE´s YouTube-kanal for detaljeret information om GEZE´s produkter i vores flotte videoer. Ud over en præsentation af GEZE-løsninger har vi også installerings- og monteringsvideoer. De yder al den support, du har brug for, når du arbejder med GEZE-produkter.