Det automatiserede skydedørssystem Ecdrive T2 til den mest moderne ALDI-filial i Tyskland

Den nye ALDI-filial i Mühldorf am Inn, Bayern, er et ægte højdepunkt. Med konstruktionen med træramme og det enkle, men elegante udseende er supermarkedet et æstetisk omdrejningspunkt blandt monotonien i konstruktionen af det omgivende erhvervsområde. Vi er glade og stolte over at kunne bidrage til ALDI SÜDs arkitektoniske koncept med tilføjelsen af et GEZE ECdrive T2 skydedørssystem.

Topmoderne dørteknik til en ambitiøs arkitektur

Når kunderne nærmer sig den nye filial, virker indgangspartiets glasfront straks indbydende. Den transparente facade tillader at meget lys trænger ind på det 1.200 m2 store butiksgulv og gør butikken indbydende. For vores kontaktpersoner hos ALDI SÜD var det vigtigt at udstyre dette juvel af moderne arkitektur med teknisk pålidelige og visuelt tiltalende elementer. Den 2-fløjede version af vores ECdrive T2 skydedørssystem blev modtaget godt og uden indsigelser.

Den nye GEZE ECdrive T2 opfylder alle kundens forventninger – ikke kun hvad angår bæredygtighed, takket være den termisk adskilte profil, men også hvad angår design, fleksibilitet og ekspertise inden for dørinstallation.

Josef Viehbeck, Regional Manager GEZE

Den termiske adskillelse af profilerne og de yderligere funktioner på ECdrive T2 er overbevisende

Den dobbelte anordning af ECdrive T2 sikrer en komfortabel, barrierefri og kontaktløs indgang til butikken.

Barrierefri indgang med GEZE ECdrive T2 © Robert Sprang / GEZE GmbH

Under samarbejdet med den ansvarlige arkitekt blev det klart at vores kraftfulde og robuste skydedørssystem passer perfekt til ALDI SÜDs krav – ikke mindst fordi systemet kunne klare meget intens kundetrafik. Den gennemtænkte udvikling med de mange smarte detaljer virkede overbevisende. F.eks. kunne døren installeres effektivt, takket være forborede skinner og langhuller. Det gennemgående gulvstyr for en kontrolleret afledning af regnvand er en anden fordel, lige som den selvrensende rullevogn, der reducerer vedligeholdelsesomkostninger. Og ultimativt understøtter GCprofile Therm kundens stræben efter bæredygtighed, da det termisk adskilte profilsystem sikrer en fremragende energieffektivitet.

Skydedør med et slankt, elegant design

Tilpasser sig perfekt i den storslåede glasfacade i indgangspartiet - ECdrive T2.

Også et visuelt højdepunkt - skydedørsystemet ECdrive T2. © Robert Sprang / GEZE GmbH

Men ECdrive T2 stråler ikke kun med sin forarbejdning af høj kvalitet og de alsidige funktioner. Lige præcis for arkitekter spiller selve looket på de indbyggede produkter en vigtig rolle. Derfor fremstår designet af skydedørsystemet med en afdækningshøjde på 100 mm særligt slankt og elegant. Derudover optager de fint indrammede profiler på døren enhver tyngde, på trods af deres stabilitet. Man har også tænkt på kreativ frihed: Det var således muligt at tilpasse drevlængden til det foreskrevne pladsbehov og at forkorte den til 2.100 mm.

Se ECdrive T2 video

Inden installationen afholdt vi en workshop om fremstilling af den bevægelige fløj, hvilket lettede installationen af den kundetilpassede dør til ALDI-filialen i betydelig grad. Det betød også, at planlægningsprocessen og afkortningen af drevlængderne ikke længere var et problem for os.

Fritz Grassl, ejer Fritz Grassl Metallbau

Omfattende service under hele projektet

Det første skridt var et samarbejde med ALDI SÜD for at vælge den perfekte løsning og skabe den optimale konfiguration. En vigtig opgave var at rådgive kunden ved valget af de nødvendige profilsystemer. I det næste trin støttede vi montøren. I en fælles workshop med Fritz Grassl Metallbau udviklede vi et kundetilpasset koncept for skydedørsystemets installation. Som certificeret GEZE sæt-montører kunne de involverede medarbejdere tackle den detaljerede planlægning, den selvstændige montering af drivenheden og tilpasning af drivenhedens længde. Naturligvis stod vores konsulenter altid til rådighed for at hjælpe alle, der var involveret i disse opgaver.

GEZE er en pålidelig partner i hele produktets livscyklus

Produktkvaliteten og de fremragende funktioner på ECdrive T2 var selvfølgelig vigtige for ALDI SÜD. Men vigtigst af alt har projektet bekræftet vores tilgang til at kunne levere en servicepakke over gennemsnittet. Vi er stolte og glade over at kunne bidrage til vores kundes og den installationsansvarliges tilfredshed. Det er nemlig præcis det, vi stræber efter. Vi yder support både på planlægningsstadiet samt installation og vedligeholdelse. Kort sagt: Vi er en pålidelig partner for vores kunder i hele produktets levetid. Ud over et GEZE ECdrive T2 automatiseret skydedørssystem, har vi udstyret den nye ALDI SÜD i Mühldorf am Inn med forskellige versioner af GEZE TS 5000 dørlukkeren. Det er et fint udtryk for vores kundes tillid til os.