GEZE Digital Building Days 2022: Virtuel, international messe for arkitekter, planlæggere og branchefolk

At pleje kunderne ved personlige udvekslinger, at lytte til deres udfordringer ved det daglige arbejde, samt deres ønsker og behov, og at tilbyde målrettede løsninger til dem - det er helt klassisk målene for vores personlige rådgivning. For at gøre dette muligt trods den afstand, der har været siden pandemiens begyndelse, har GEZE i det seneste år startet GEZE Studio, et sted for multimedia fagoplæg, kurser og podie-debatter mellem brancheeksperter. Herfra inviterer virksomheden nu arkitekter, planlæggere og folk fra branchen til en digital intern messe, Digital Building Days, fra den 17. til den 19. maj, 2022.

Produktpræsentationer, montage-demoer og en direkte linje til kunderne

Deltagerne mødes på en digital eventplatform, hvor der er opbygget en virtuel messestand med de vigtigste produktnyheder og et tværsnit af produktprogrammet. Et rammeprogram med en blanding af live-oplæg, debatrunder og montage-demoer supplerer denne event. For at den personlige kontakt ikke skal gå tabt, byder Digital Building Days ud over disse live streaming-funktioner og adgangen til den virtuelle produktverden også på en hel masse kommunikationsmuligheder, så deltagerne kan komme i kontakt med GEZE-specialisterne. 

Tilmelding til Digital Building Days

Nyt kundefokus hver dag - Fokuspunktet for branchen på Dag 1

Da montører ofte har andre udfordringer og derfor også fokus på andre interessepunkter end arkitekter og planlæggere, retter hver dag på messen fokus på en ny målgruppe. Og fordi GEZE også har kunder i lande, der ikke er tysksprogede, gentages de vigtigste oplæg og temaer den tredje dag på messen for udenlandske planlæggere og branchefolk på engelsk.

Branchen i Tyskland lægger ud: Efter en velkomst fra Björn Kage, Managing Director Sales Germany, starter præsentationen af den nye dørlukker TS 5000 SoftClose. Efter et fagligt oplæg om brandsikring og tilgængelighed og en montage-demo af TS 5000 ISM er der frokostpause. Deltagerne kan benytte denne til en guidet tur på messestanden i den virtuelle produktverden. Fra kl. 13 går det videre med præsentationen af karruseldøren GEZE Revo.PRIME. En montage-demo af Revo.PRIME, en live ekspertdebat om „Godkendelse i enkeltsager“ samt et indblik i produktionen afrunder den første dag på messen.
 

Anden messedag: Fokus på arkitekter og planlæggere

For planlæggere fra Tyskland bliver det interessant onsdag. den 18. maj. Efter en indledning med en velkomst fra Björn Kage, Managing Director Sales Germany, og en ekspertsamtale om „Fremtidens bygninger med livskvalitet“ handler det om formiddagen om kvalitetssikring af sikkerhedsrelevante produkter fra GEZE. Desuden præsenteres dørlukkeren TS 5000 SoftClose. Efter frokostpausen følger produktpræsentationen af karruseldøren GEZE Revo.PRIME. Yderligere temaer for eftermiddagen omfatter den integrerede planlægning med BIM-projekter og en live ekspertsamtale om risici ved en „Mangelfuld certificering“. Et oplæg om „Energieffektivt byggeri – med et intelligent vinduesventilationssystem!“ afslutter dagen.