Sponsorering

GEZE støtter Leonbergs byløb

Byløbet i Leonberg har forskellige løbsstrækninger til folk i forskellige aldre, så der er noget for alle og enhver fysisk form. Overskuddet går til velgørenhedsorganisationer og socialt engagerede grupper i Leonberg. GEZE GmbH er hovedsponsor af Leonberg byløbs længste distance.

En strækning på 10 km for et godt formål

Som en af de største virksomheder i Leonberg-regionen tøvede GEZE GmbH ikke med at støtte Leonberg byløb. Virksomheden støtter den længste strækning, løbet på 10 km, som hovedsponsor. Den varierede rute inkluderer en strækning gennem Leonbergs gamle bydel og med kun få stigninger har løbet gode forudsætninger for supergode løbstider. GEZE er også repræsenteret hvert år med en gruppe af ansatte, der også deltager i løbet.

Vi er glade for at være en af hovedsponsorerne til byløbet. Hver dag har vi fremragende performance som målsætning. Det er derfor vi sponsorerer GEZE 10 km løbet for at hjælpe løbere med at opnå fremragende resultater på egen hånd.

Brigitte Vöster-Alber, administrerende selskabsdeltager hos GEZE

GEZE viser sit sociale engagement

En spændende konkurrence med gode løbstider registreret i GEZE's 10 km løb

En spændende konkurrence med gode løbstider i GEZE's 10 km løb

Socialt engagement har altid været meget vigtigt for GEZE, især for de socialt mest udsatte. Virksomhedens aktiviteter inkluderer støtte til lokale, regionale og nationale sportsevents. Historisk er GEZE tæt forbundet med sportsverdenen. Tidligere producerede virksomheden skibindinger, hvilket også er grunden til, at virksomheden er sponsor for lokale sportsklubber og sportsevents lige fra ridebanespringning til løb.

Overskuddet fra Leonbergløbet går til socialmedicinske og kulturelle formål eller til støtte af uddannelsesinstitutioner. Så snart det indsamlede beløb bekræftes, beslutter GEZE sammen med arrangørerne af løbet, hvordan pengene skal bruges.