Casestudier

GEZE om bord på AIDAdiva: Moderne dørsystemer til luksusskib

Som det første AIDA krydstogtskib kombinerer AIDAdiva moderne teknologi og behageligt udstyr på høj sø. GEZE har leveret skræddersyede dør- og sikkerhedsløsninger, der understreger AIDAdiva´s høje standarder for komfort, funktionalitet og sikkerhed.

Brugervenlige døre på høj sø

AIDA krydstogter lancerede AIDAdiva den 20. april 2007 midt under en flot højtidelighed. Det første af fire klubskibe fra det international renommerede krydstogtfirma er blandt andet karakteriseret ved det store antal udendørs kabiner med deres egne altaner og den moderne scene og underholdningsteknologien om bord. GEZE støtter komfort på høj sø med skræddersyede døre og skydevægs systemer.

Funktionelle dørlukkere - perfekt til ethvert miljø

Behageligt, tilgængeligt og sikkert: Skydedør ind mod skibets indre (foto: Ingrid Fiebak for GEZE GmbH)

skydedørssystem på dækket af AIDAdiva

Elegante automatiske skydedøre er blevet installeret i flere områder af skibet. skydedørssystemer såsom GEZE VTM 300 eller GEZE Slimdrive VTM er designet perfekt til stærkt frekventerede områder og sørger for sikker, tilgængelig velbehag selv når skibet bevæger sig meget. Mange buede skydedøre og teleskopdøre komplementerer det ekstraordinære arkitektoniske design om bord på AIDAdiva.

Andre GEZE produkter brugt på AIDAdive passer næsten usynligt ind i omgivelserne - såsom GEZE Boxer dørlukkeren integreret komplet i dørpladen med en styreskinne, der kun er at se, når døren er åben.

Andre GEZE dørlukkere såsom TS 2000, TS 4000, TS 5000 og TS 4000 Tandem garanterer høj og vedvarende komfort om bord. Passagerer møder den innovative teknologi, når de åbner kabinedøre og vinduer, i restauranterne, barerne og når de går en tur på dækket.

AIDAdiva tilbyder sine passagerer en lang række kulinariske specialiteter og førsteklasse underholdning på 13 dæk. Alsidige døre og skydevægs systemer fra GEZE var også påkrævede til de syv restauranter og 11 barer, i fitnesscentret og wellnessområdet og i casinoet.

Fleksible overflader takket være manuelt skydevægs system

Fleksible brugermuligheder på dækket: GEZE skydevægs system (MSW) (foto: Ingrid Fiebak for GEZE GmbH)

Dækket på AIDAdiva med skydevægs system

Et elliptisk løbende manuelt skydevægs system (MSW) sørger for fleksibel brugervenlighed i pool/barområdet. Glaspanel skydevægs systemet løber omkring DJ´ens disk på det øverste dæk. Det giver mulighed for at lukke hele området manuelt uden megen arbejde eller åbne det vidt op alt efter ønske.

Et fantastisk gardin med skydeelementer giver drømmende udsyn til surfboards, der ser ud som om de drøner rundt i selve poolbaren. Påsat en MSW skinne er elementerne lette og fleksible at bevæge mens skinnens rustbeskyttelse er helt essentiel til brugen på høj sø.

GEZE produkter på AIDAdiva

  • GEZE VTM 300 NT skydedørssystem
  • GEZE Slimdrive VTM skydedørssystem
  • Integreret GEZE Boxer dørlukker
  • GEZE TS 2000 dørlukker
  • GEZE TS 4000 dørlukker
  • GEZE TS 4000 Tandem dørlukker
  • GEZE TS 5000 dørlukkere
  • Manuel skydevægs system (MSW)