Casestudier

Velkommen til CityLife indkøbscenter i Milano med GEZEs automatiske døre.

CityLife indkøbscenter i Milano er et af de mest spændende urbane udviklings og arkitekturprojekter i vores tid. Det nye bolig- og erhvervsområde vil have en permanent indflydelse pål Milanos moderne ansigt. Alle besøgende i dette storslåede indkøbscenter går gennem automatiske døre fra GEZE - velkommen!

Moderne arkitektur: CityLife indkøbscenter i Milano

CityLife indkøbscenter går igennem gågaden i parken med sammen navn inden for det tidligere Liera Milano udstillingscenter. CityLife indkøbscenter har et imponerende design, der er skabt af det berømte arkitektfirma Zaha Hadid Architects. Området, der strækker sig over tre etager, omfatter mode, underholdning, barer og restauranter. Attraktive shoppingfaciliteter med over 100 forretninger men også biograf- og restaurantbesøg på alle tidspunkter af dagen skaber en livlig aktivitet i det ambitiøse byudviklingsprojekt.

Hos GEZE Italia er vi meget stolte af at være del af sådan et så prestigefyldt projekt. Vores løsninger er nogle af de mest innovative på markedet i dag, og vi er stolte over, at arkitektfirmaet har taget os med om bord.

Marco Montiglio, adm. direktør GEZE Italia

GEZEs automatiske døre i indgangsområdet

Automatiske døre overalt – en af de primære funktioner i et indkøbscenter. Foto: GEZE GmbH

Automatiske døre overalt – en af de primære funktioner i et indkøbscenter. © GEZE GmbH

GEZE har installeret mere end 30 automatiske døre i det brede og lyse indgangsområde til indkøbscenteret. Det automatiske skydedørssystemer udvalgt til dette prestigefyldte projekt er de særligt diskrete og elegante Slimdrive BO og ECdrive FR-systemer, der garanterer stabilitet, pålidelighed og sikkerhed på højeste niveau for indgange og flugtveje. Med attraktivt design og ringe krav til plads lader dørsystemet sig integrere næsten usynligt i glasdørene og bidrager til optimal brug af naturligt sollys i det indbydende indgangsområde til CityLife indkøbscenteret.

GEZE skydedøre byder de besøgende velkommen i CityLife

Begge skydedørssystemer er certificeret i henhold til DIN 18650 og kan kombineres med GEZE SecuLogic flugtvejssystem (EC-FR-RWS), adgangskontrolsystemer og bygningsstyresystem. En særdeles vigtig funktion for flugtveje: Integrerede batterier sikrer nødåbning og lukning i tilfælde af strømsvigt. På denne måde bidrager GEZEs automatiske døre og skydedørssystemer til sikkerheden og komforten i CityLife indkøbscenter i Milano.