Engagement

GEZE støtter Leonbergs frivillige brandværn

Leonbergs frivillige brandværn er en uundværlig del af lokalsamfundet i Leonberg. Over 300 aktive frivillige medlemmer sørger for beskyttelse døgnet rundt for at sikre at hjælpen kommer frem så hurtigt som muligt i tilfælde af en nødsituation. GEZE GmbH takker Leonbergs frivillige brandværn for deres engagement ved regelmæssigt at give donationer.

Donationer for sikkerhed i Leonberg

Den nye specielle transportbeholder til brandslukningsmiddel blev præsenteret den 3. august 2016 på GEZE's ejendom i Leonberg.

Den nye beholder til brandslukningsmidler blev præsenteret den 3. august 2016.

Kender alle 112? Hvis det brænder eller der er andre typer af nødsituationer, forventer vi, at brandværnet dukker op med det samme, når vi vælger nummeret. For at sikre, at det sker, er der over en million brandmænd på arbejde i hele Tyskland. 

Det første tyske professionelle frivillige brandværn opstod i midten af det 19. århundrede. I dag er det frivillige brandværn stadigvæk en integreret del af vores system og sørger for sikkerhed i mange samfund i hele Tyskland – også i Leonberg.

Perfekt udstyr for en gnidningsfri afvikling

GEZE støtter Leonbergs frivillige brandværn med regelmæssige donationer. Støtten gør det muligt for det frivillige brandværn at købe det udstyr, de har brug for. For eksempel muliggjorde en donation på 10.000 € købet af en ny motor til en brandbil, der skulle fungere sammen med en Chiemsee-spildevandspumpe. Pumpen sørger for, at vand pumpes ud særligt effektivt i tilfælde af oversvømmelser generelt og oversvømmede kældre.

I 2016 donerede GEZE en speciel ny transportbeholder til brandslukningsmiddel til Leonbergs frivillige brandværn. ”Moderne, pålideligt udstyr er uundværligt for at sikre, at alting fungerer som det skal. Takket være den nye beholder kan vi nu spare minimum en halv time, når vi påfylder det specielle brandslukningsmiddel, der mærkbart mindsker mængden af brandskader. Så vi er ovenud lykkelige for at have modtaget hjælp fra GEZE”, siger Wolfgang Zimmermann, leder af Leonbergs frivillige brandværn.

I 2015 gav GEZE brandværnet adgang til ejendommen og arealet i Leonberg til en brandøvelse. Holdet af brandmænd testede deres færdigheder på en brændende lastvogn i den nye produktionshal.

GEZE-partnere: brandværnet

GEZE GmbH har haft hjemme i Leonberg i over 50 år. Virksomheden, der er grundlagt i 1863, havde de første år sit eget brandkorps bestående af de ansatte, der passede på stedet. I dag er det Leonbergs frivillige brandværns ansvar.

Vi er utroligt taknemmelige overfor medlemmerne af Leonbergs frivillige brandværn for deres dedikerede indsats.

Marc Alber, administrerende direktør for teknologi hos GEZE

For GEZE giver det alverdens mening at støtte brandværnet – ikke kun økonomisk. For eksempel kan GEZE-medarbejdere, der er del af korpset, godt blive kaldt ud til opgaver i arbejdstiden. Det frivillige brandværn er afhængigt af den slags støtte fra virksomheder, fordi det er den eneste måde, hvorpå de kan yde deres service i dagtimerne. Som en anerkendelse af deres engagement har brandkorpset udnævnt GEZE som ”officiel partner”.