Casestudier

Glasskillevægsystemer fremhæver det usædvanlige design på Novotel Hotel Heathrow

Hvis du ser på anmeldelserne af Novotel Hotel Heathrow Airport, finder du blandt de sædvanlige kommentarer som 'nyt, rent, komfortabelt' også overraskende ofte udsagn som 'moderne design' og 'usædvanlig atmosfære'. GEZE-produkter såsom vores glas-skillevægsystem og vores automatiske skydedøre ligger også bag disse gæsters anmeldelser.

GEZE deltog i alle udviklingsstadier af et projekt

Hvis vi skal støtte vores kunder optimalt, er det vigtigt, at vi bliver involveret i projektet så tidligt som muligt. Især hvis der er særlige design- og æstetiske krav, fordi man på denne måde kan forebygge unødvendige og nogle gange arbejdskrævende ændringer. Dertil benytter vi os af Global Account Management (GAM), som understøtter vores kunder lige fra projektstart og hele vejen igennem til vedvarende service og vedligeholdelse. Lige fra starten har GEZE UK GAM team, der var ansvarlig for hotelkoncernen, arbejdet tæt sammen med Nine Groups konstruktører og udviklere, med indendørsarkitekterne Koncept Indoor Design fra London, og med metalbyggerne Franchi plc fra Kent.

Hele teamet fra GEZE UK har arbejdet tæt sammen på projektet, fra salg og distribution til service og finans, alle arbejdede sammen for at opfylde kundens særlige krav, holde byggepladsmøder og rådgive om spørgsmål vedrørende vores installationer. Resultatet er et meget imponerende hotel der virkelig hæver standarden for sektoren. Det er et hotel med mange fantastiske funktioner, der klart viser at man kan opnå luksus til en overkommelig pris.

Andy Howland, salgs-og marketingdirektør hos GEZE UK

Automatiske skydedøre ved hotellets indgang - den bedste løsning med et GEZE Slimdrive

Det hele handler om det første indtryk, især for hoteller, der for det første gerne vil imponere gæsterne, og for det andet gerne vil byde dem velkommen på en komfortabel og tilgængelig måde. Derfor skal et godt hotel have funktionelle, sikre døre, men de skal også passe til designet og understøtte gæsternes komfort så 'usynligt' som muligt. GEZE Slimdrive SL NT er perfekt egnet til disse krav: et automatisk lineært skydedørssystem til flugtveje, der også er perfekt til glasfacader med de største forventninger til design. Med en højde på kun 7 cm, er det Slimdrive, der er installeret her, næsten usynligt, arbejder helt stille, men kan bevæge en vægt på op til 125 kg. Slimdrive er perfekt egnet til bygninger med et stort antal besøgende, som netop Novotel, der ligger lige ved lufthavnen i Heathrow. Sensorer på dørene sørger for sikkerheden, således at børns hænder eller personer i indgangen ikke kan fanges i skydedørene.

Automatiske skydedøre - GEZE Slimdrive byder hotelgæster velkommen

Vores automatiske skydedør passer perfekt til trappen op til receptionen, og sammen med ´baldakinens loftkrans skabes en imponerende oplevelse, når man går ind på hotellet.

En bred vifte af rumopdelingsdesigns, takket være de manuelle skydevægsystemer fra GEZE

I hotellets indre er skillevæggen mellem bar og restaurant et umiddelbart visuelt højdepunkt. Her gør vores tilpassede manuelle skydevægsystem (MSW) det nemt at åbne eller opdele rummet til forskellige formål som private fester eller morgenmadsservice. Skydeelementer af glas – ni i alt – harmoniserer med himlens og skyernes naturlige form, og passer perfekt til den luftige fornemmelse i rummet. Med SmartGuide rullevognen, der er udviklet af GEZE, kan alle fløjvarianter implementeres på en nem måde, simpelt og ekstremt brugervenligt. Det intelligente glas-skillevægsystem tillader dermed en konsistent skabelse af rummelig, moderne arkitektur og sætter standarder i det unikke design på bar-og restaurantområdet.

Læs mere om manuelle skydedørssystemer

Glas-skillevægsystem

Vores variable glas-skillevægsystem, der er nemt at åbne, gør det muligt at konfigurere det samme område på mange forskellige måder, uden de store ombygninger og uden at pladsen føles trang.

Sikker og lydsvag dørlukning - vigtig for hotelgæsternes komfort

Individuelt justerbar lukkekraft er med til at reducere støjen, når personer går ind i eller forlader rummet.

GEZE TS 2000 dørlukker © GEZE GmbH

Hoteller har mange døre med mange forskellige krav, der skal opfyldes - og her er Novotel Heathrow ingen undtagelse. Hoteller har mere end 166 værelser, et fitnessområde, et bibliotek, mødelokaler, et restaurant og en bar på tagetagen, med udsigt til lufthavnens start- og landingsbaner. 'Ro' og 'støjreduktion' er vigtige fokuspunkter for hotellets gæster - især i nærheden af en lufthavn. Det er normalt på hoteller at høre døre blive smækket i når gæsterne forlader deres værelser. Men ikke her: vores GEZE dørlukkere anvendes på alle døre for at sikre at de lukkes næsten lydløst, og på denne måde ikke forstyrrer de andre hotelgæster. Dette opnås takket være den justerbare lukkekraft, der kan indstilles individuelt alt efter dørens vægt. Samtidigt sikrer de at dørene lukkes sikkert for at opfylde lovforskrifterne på brandsikringsområdet.