Casestudier

GEZE dørlukkere: Praktisk på højeste niveau

Tysklands første bjergresort findes i hjertet af de Bayerske Alper Konceptet til Berchtesgaden Kempinski Hotel kombinerer luksus modernitet med naturlige elementer. GEZE har udstyret det femstjernede hotel med innovative produkter såsom GEZE Boxer integrerede dørlukkere.

GEZE dørsystemer der lever op til de højeste designkrav

Kempinski Hotel Berchtesgaden er placeret i 1000 meters højde og er designet af den renommerede arkitekt Kochta fra München. Naturlige farver og former er lige så vigtige som designet og resortet som valget af materialer og lysdesignet. Moderne dørteknologi fra GEZE er helt i tråd med designkonceptet for det ekstravagante projekt.

Automatiske skydedøre af glas i indgangsområdet

Automatiske glas skydedøre i hotelindgangen.

Elegant design: Glas skydedøre med Slimdrive SL drev til indgangen.

To automatiske glas skydedøre i hovedindgangen til hotellet byder hotelgæster velkommen. GEZE valgte GEZE IGG integreret glassystem til de automatiske døre, der integrerer profiler og dørfastgørelse usynligt mellem de bevægende fløje. Kombineret med Slimdrive SL drev, der kun er 70 mm højde, er denne løsning både elegant og funktionel. Ligesom den ringe højde på produktet er Slimdrive SL karakteriseret ved sin alsidighed - drevet er også certificeret under DIN 18650. De minimalistiske skydedøre i glas står i kontrast til den naturlige stenfacade og passer perfekt til hele designkonceptet til bjergresortet.

GEZE Boxer - elegant integreret dørlukker

Berchtesgaden Kempinski Hotel tilbyder 126 gæsteværelser og 12 suites. Alle værelsesdøre er konsekvent udstyret med GEZE Boxer dørlukkere, der giver gæster og personal optimal adgang. De integrerede dørlukkere fra Boxer serien passer næsten usynligt ind i dørpladen og får dem til at passe perfekt til luksushotellets eksklusive værelseskoncept. GEZE tilbyder Boxer dørlukkere i to forskellige størrelser.

  • Størrelse 2-4 bevæger dørfløje med en brede på op til 1100 mm og en vægt på op til 130 kg
  • Størrelse 3-6 bevæger dørfløje med en brede på op til 1400 mm og en vægt på op til 180 kg

Den integrerede Boxer ISM dørlukker med mekanisk lukkesekvens kontrol passer til brug i 2-fløjede døre. Boxer E-ISM versionen tilbyder ekstra brugervenlighed og øget sikkerhed og er også udstyret med en elektromekanisk hold-åbent enhed samt en mekanisk lukkesekvens kontrol.

Funktionelle gulvfjedre til store døre i korridorområder

Korridorområde med glasskillevæg og åben glasdør.

Tunge døre kan holdes åbent individuel med GEZE gulvfjedre.

Del af korridorområdet på Berchtesgaden Kempinski Hotel er inddelt i glasskillevægge. Der er adgang til rummet via store glasdøre. GEZE har udstyret de tunge døre placeret på strukturbælter med TS 550 E-G gulvsprinkler og TS 550 E-IS-G version med en integreret lukkesekvens kontrol til 2-fløjede døre. Gulvfjedrenes gode bæreevne, hold-åbent vinklen med variabel justering og muligheden for at justere flere parametre såsom at lukkemekanisme og hastighed spillede en afgørende rolle i beslutningen for denne løsning.

GEZE produkter på Kempinski Hotel i Berchtesgaden

  • GEZE IGG integrerede glassystemer
  • Slimdrive SL drev
  • GEZE Boxer dørlukker
  • TS 550 E-G gulvfjeder
  • TS 550 E-IS gulvfjeder