Casestudier

Automatisk dørperfektion: GEZE bygningsteknologi på Jansen Campus

Jansen Campus markerer endnu en udvidelse af Jansen AG’s hovedkvarter i Oberriet i kantonen St. Gallen i Schweiz med stort fokus på design. Skræddersyede automatiske døre og innovativ sikkerhedsteknologi fra GEZE passer perfekt til campus´ moderne linjer.

Automatiske døre passer perfekt til låsen på Jansen Campus

Den nye bygning designet af Davide Macullo Architects og bygget til en pris af 14 millioner schweizerfranc består af fire trekantede strukturer, der er forbundet med hinanden, hver af dem på flere etager. GEZE har implementeret moderne automatiske døre både i indgangen til campus og indendørs samt i trappeopgangene, der opfylder bygningens høje krav i forhold til sikkerhed, barrierefri adgang og adgangsdesign

Funktionalitet og sikkerhed, takket være GEZE Slimdrive drev

Lineære skydedørssystemer med det smarte 7 cm høje GEZE Slimdrive drevsystem er stjernerne i den automatiske dørverden. Slimdrive SL-FR RC2 versionen kombinerer arkitektonisk dørperfektion med maksimal funktionalitet:

  • Kraftigt og ekstremt stille dørdrev
  • Testet break-in sikkerhed i overensstemmelse med modstandsklasse 2
  • Øget sikkerhed i flugt- og redningsveje - sikker åbning i tilfælde af brand

Automatiske døre - tilgængelighed for enhver dørstørrelse

Glas branddøre i trappeopgangen.

I tilfælde af en nødsituation lukker branddørene til trappeopgangen sikkert og automatisk.

Rummelig lineære skydedøre udstyret med GEZE Powerdrive drev karakteriserer indgangsområdet til den nye bygning. De kraftige drevsystemer styrer den høje vægt og store åbningsvidde for skydedørsfløjene let og elegant - kontinuerligt, pålidelig og sikkert. Økonomisk og elegant ECdrive drev sikrer konsistent let adgang til de mindre lineære skydedørssystemer i bygningen med pladevægt på op ti 120 kg.

Forebyggende brandsikring: multifunktionelle dørsystemer

Ligesom de lineære skydedøre har GEZE også leveret mange automatiske svingdørs systemer til Jansen Campus. Store svingdøre med tunge dørfløje og stor bevægelsesfrekvens blev udstyret med kraftfuld TSA 160 NT svingdørs drev. De åbner og lukker dørfløjene fuldt automatisk og gør dem fuldt tilgængelige - og næsten helt stille.

GEZE branddøre - en sikker ting

Inde på Jansen Campus er dobbelt branddørene udstyret med TS 5000 E-ISM dørlukkere med en tosidet variabel justerbar hold-åbent enhed i styreskinnen. Det tjener til elegant at kombinere tilgængelighed og forebyggende brandsikring. I åben position giver dørfløjene barrierefri adgang. I tilfælde af brand identificerer den integrerede røgknap styreenhed i styreskinnen automatisk røg og overskriver hold-åbent funktionen og får døren til at lukke med det samme. En integreret lukkesekvens kontrol sikrer, at dørpladen lukker komplet efter hver åbning og opfylder dørens brandsikringsfunktion. Det konsistente afrundede design af GEZE´s dørlukkere er også at finde i dørlukkerne til TS 4000 serien, der også bruges på en række døre på campus.

GEZE produkter på Jansen Campus

  • Slimdrive SL-FR RC2 drev
  • TSA 160 NT svingdørsdrev
  • GEZE TS 5000 E-ISM dørlukker
  • GEZE TS 4000