Casestudier

Glasæstetik: GEZE glasdøre i Leonardo glascube

Integreret system helt i glas (IGG) er nogle af de mest innovative løsninger på glasmarkedet. Et imponerende eksempel på innovativ glasæstetik er Leonbergs glaskubus i Bad Driburg. GEZE har integreret glassystemer her med GEZE TS 550 IS gulvsprinklere.

Integreret glasdøre i Leonardo glaskubus

Leonardo glaskubus er konference- og eventbygning for designer glasproducenten Leonardo. Den åbnede i 2007. GEZE integrerede et glassystem, der betød frihed til designet af den imponerende glasfacade, hvis visuelle æstetik før var præget af monteringssystemer og profiler.

Diskret glasfacade - med glasdøre fra GEZE

2-fløjet glasdør i Leonardo glaskubus, set indefra. Foto: MM Fotowerbung for GEZE GmbH

Transparent glasfacade uden synlige tekniske elementer: Glasdør med GEZE TS 5000 dørlukker.

Glasdøre fra GEZE integrerer profiler og skydedørs fastgørelses elementer usynligt mellem glasfløjene og det resulterer i en konsekvent glas facade uden synlige udstikkende dele på glasfacaden. Overfladen af høj kvalitet er helt transparent og giver visuelt lys. Hele det intelligente vinduessystem er placeret mellem fløjene: Takket være de diskret printede glashjørner inden i fløjene, er teknologien bag praktisk talt usynlig. Det hjælper til at skabe et stilrent konsekvent facadedesign uanset om der bruges modulære glas skydevægge, manuelle eller automatiske skyde- og svingdøre lavet af glas eller glasbeklædt, enkeltvis eller 2-fløjede.

Skræddersyede glasdøre med GEZE´s integrerede glassystem

Det fleksible glassystem kan bruges i glasfacader indendørs eller udendørs og i faste eller fleksible skydevægssystemer som en måde at opdele et venterum i lufthaven eller som opdeling i konference og eventbygninger, shoppingcentre, banker, receptionsområder eller moderne kontorfløje. Designmulighederne er stort set uudtømmelige. Samtidig opfylder GEZE´s glasdøre en lang række af krav inden for design og funktionalitet:

  • Individuelle glas design krav kan realiseres med brug af speciel type glas, f.eks. Med printet mønster.
  • Specifikke behov såsom forbedret termisk isolering eller sikkerhedskrav kan imødekommes med GEZE IGG.
  • Pålidelig funktionalitet: IGG løsningen opretholder fordelene ved de pålidelige GEZE skydedørs fastgørelsessystem uden begrænsninger - inklusive en lang række mulige individuelle indstillinger.

Ligesom GEZE´s skydedørs fastgørelsessystem er også det integrerede glassystem fra GEZE karakteriseret af meget lave vedligeholdelsesomkostninger og et højt mål af brugervenlighed.

Glas døre med maksimal æstetik

2-fløjet glasdør i Leonardo glaskubus, set udefra. Foto: MM Fotowerbung for GEZE GmbH

Diskret dørprofil med høj funktionalitet: Det integrerede glassystem fra GEZE.

I Leonardos glaskubus tjener de minimalistiske glasdøre til at understrege kombinationen af bløde, flydende strukturer og en klar, retlinet skal. Vores integrerede glassystemer støtter glas brandets aspiration om at blive en livsstils virksomhed.

GEZE produkter i Leonardo glaskubus, Bad Driburg

  • Integreret glassystem (IGG)
  • GEZE TS 550 IS gulvsprinkler
  • GEZE TS 5000 dørlukker