Casestudier

GEZE automatiske døre fremmer en god atmosfære for unge patienter

GEZE er også førende udbyder af døre, vinduer og sikkerhedsteknologi i UK. GEZE UK Ltd. Implementerede moderne dørløsninger på John Radcliffe Children's Hospital i Oxford, der er flot kombineret klinikfunktionalitet med en behagelig atmosfære for unge patienter.

Usynlig effektivitet: Slimdrive SL skydedørssystemer

Glas skydedørssystem i indgangen til børnehospitalet.

Automatisk glas skydedørssystem med Slimdrive SL-drev i diskret 70 mm design.

John-Radcliffe Children's Hospital designet af Parry Bowen arkitekter og bygget i overensstemmelse med nyeste standarder inden for hospitalsarkitektur. Det virkelig iøjnefaldende ved hovedindgangen er de 2-fløjede automatiske skydedøre med et kraftig GEZE Slimdrive SL drevsystem, der virker nærmest usynligt takket være dens højde på blot 70 mm. Slimdrive SL drev er et automatisk drev, der lader sig integrere elegant og stort set usynligt i den moderne klinikfacade og hurtigt og effektivt betjener tusindvis af bevægelsescyklusser hver dag på det travle børnehospital.

”Vi er glade for designet af vores indgang. Det er nøjagtig den atmosfære, der forventes af et moderne børnehospital. Håndværket af høj kvalitet gør det til et af hovedbidragsyderne til komfort og en indbydende atmosfære for patienter og personale,” siger Vickie Holcroft, Project Manager på John Radcliffe Hospital.

Automatiske svingdøre: brugervenlighed i hele klinikområdet

Svingdørssystemet fra GEZE TSA drevserier bruges overalt i klinikkomplekser, hvor funktionalitet og let adgang er særligt vigtigt. De automatiske TSA 160 dørdrev sikrer lys og pålidelig åbning og lukning af de automatiske døre selv i stærkt frekventerede områder. TS 4000 påbygget dørlukker sikrer fleksibel let adgang til svingdøre med manuel åbning. Lukkekraften i dørlukkeren kan sættes individuelt og justeres perfekt til at imødekomme behovene for hver enkelt klinikområde. Det gør det muligt for dørfløje at åbne med meget lidt kraft, f.eks. for børn og svage voksne. TSA drev gør transport af senge og/eller patienter lettere for klinikpersonalet.

Den diskrete arkitektur på John Radcliffe Children's Hospital kræver sikker og vedvarende produkter, der kan modstå i stressede situationer og integrere æstetik til bygningsdesignet. Slimdrive SL er den perfekte løsning til dette formål. Svingdørs systemet fra TSA produktserien er også uundværlig på hospitaler. Enkelt adgang, der kræver meget lidt indsats og hurtig adgang igennem klinikbygningen - en forudsætning der kan rede liv.

Jules Quested-Williams, head of sales and marketing hos GEZE UK Ltd

Adgangskontrol for overvågede klinikområder

For at sikre adgangskontrol til de følsomme kliniske områder blev svingdørene til operationsrummet og intensivafdelingen også udstyret med TSA drev med et elektromagnetisk låsesystem. Det garanterer, at kun autoriserede personer kan gå ind på området.

GEZE produkter i John Radcliffe Children's Hospital

  • TSA 160 automatisk dørdrev
  • TS 4000 påbygget dørlukker